HU | DE | EN
Megbízható partner – Kiváló munka! Gépgyártás, forgácsolás, lemezmegmunkálás, alkatrészgyártás

Bemutatkozás

Cégünk, a budapesti székhelyű 20 fős Niflex Gépgyártó és Fémmegmunkáló Kft. 1997-ben alakult.

Gyártási programunk:

  • egyedi és kis sorozatú gép-, részegység- és alkatrészgyártás, forgácsolás és szerelés,
  • szerkezeti lemezmunkák: darabolás, hajlítás, összeállítás, hegesztés. Tevékenységünk kifejezetten megfelel egyetemes megmunkáló (eszterga, marógép, köszörűgép, stb.) gépekből álló gépparkunk, nagy tapasztalattal és szaktudással, elismerésre méltó szakmai elhivatottsággal rendelkező csapatunk adottságainak.
    Jelentősebb, kiemelt egyedi megmunkáló berendezéseink:
  • Tengelyesztergák (átmérő: 600 mm, hossz: 3000 mm),
  • Palástköszörű (átmérő: 600 mm, hossz: 3000 mm),
  • MC/1250/P (1250x1250 mm) CNC horizont megmunkálóközpont,
  • Portálmaró (800x1000 mm, hossz: 3000 mm).

Minőségirányítási rendszerünk ISO 9001 szerinti tanúsíttatása 2005-től folyamatosan érvényes.

Munkatársaink kulturált, színvonalas munkakörnyezetben igényes, minőségi munkát végeznek. Számunkra a legfontosabb megrendelőink elégedettsége és bizalma, amelyet szerződés szerinti teljesítéssel, vevőorientált beállítottsággal, rugalmassággal, kedvező szállítási feltételekkel, lehetőség szerint rövid vállalási határidőkkel igyekszünk erősíteni.
Tudatos, kiszámítható üzletpolitikánkkal hosszú távra szóló stratégiai partner-kapcsolatok kialakítására törekszünk, amelyekben a korrekt és jó üzleti és emberi kapcsolatok egyaránt fontosak számunkra.

A régi értékek, a vállalati kultúra tisztelete és megbecsülése mellett elkötelezettek vagyunk a szaktudásunk szakadatlan fejlesztése, a technikai modernizáció, a CNC technológia bevezetése és térhódítása iránt, hogy cégünk Önök számára még hosszú időkig vonzó, „kiváló munkát végző, megbízható partner” maradhasson.

Tiszteljenek meg bennünket megkereséseikkel az info@niflex.hu e-mail címünkön, vagy alábbi elérhetőségeink bármelyikén. További információkat cégünkről a www.niflex.hu honlapunkon találhatnak.